Nye trendfarger i spraymaling fra Quick Bengalack!

Gjenbruk og redesign er i tiden som aldri før. Møbler og detaljer kan få nytt liv, med nye farger. Med nye trendfarger fra Quick Bengalack gir du nytt liv til ting du elsker – raskt, enkelt og rimelig. Det er bare fantasien og kreativiteten som setter begrensningene. Metall, tre, hardplast og glass, nytt eller gammelt. Alt kan fornyes!

Fargene vil vi se mer av i tiden fremover tar oss i to ulike trendretninger. På den ene siden ser vi en rolig fargepalett med monokron fargesetting av jordtoner, som gir et harmonisk uttrykk. Gjerne lag på lag av hvite lyse toner og blondt treverk. Den andre retningen vi ser mer av er såkalt fargebonanza. Bruk farger, gjerne flere farger i samspill med hverandre. Ulike farger i hvert rom skaper liv og energi.

Vi lanserer 6 helt nye trendfarger i Quick Bengalack Spray. De komplimenterer og matcher perfekt de nyeste fargetrendende både for interiør og eksteriør. I Quick Bengalck sin nye fargeguide får du inspirasjon til hvordan du kan løfte helhetsinntrykket i hjemmet.

Nordisk, sofistikert og ton-i-ton

Beigetonene er definitivt i tiden, og det er mye av dem! Ton-i-ton, harmoniske og jordnære nyanser gir gir et rolig av avdempet uttrykk, helt i tråd med den nordiske og sofistikerte trenden. Fargene 5969 Vintersand og 0953 Riddergrå er gode nøytrale farger, og på minutter kan møbler, potter, vaser, ol få nytt liv som glir godt inn i fargene ellers i rommet.

Grønt, energisk og frisk

Med lag på lag herlige nyanser av grønt kan du få en livlig, men avgrenset kontorplass, et sted for konsentrasjon, og som ikke tar all oppmerksomhet i rommet. Fargene 5962 Sølvgran, 6016 Varmgrønn og 5998 Calsedon Grønn er gode detaljfarger gjerne i kombinasjon med lyse veggfarger, blondt treverk og mørke detaljer.

Sober, dyp og naturlig!

Brent oransje har gjort sitt inntog, spesielt i detaljene. Fargen 6031 Terracotta Rød gir en sprek kontrast mot de mørke, brune og gylne grønne fargene vi har sett mye av de siste årene. Fargen passer utmerket utendørs i det kjølige lyset her til lands.

Smakfullt og komfortabelt

Gyllen rosa mot dempet blått er en uslåelig kombinasjon. Sammen med en touch gull effektspray får du det lille ekstra.

Gi nytt liv til ting du elsker med Quick Bengalack. Malingen gir en flott og slitesterk overflate og tørker raskt. Følg oss gjerne på Instagram eller få mer tips og inspirasjon på quickbengalack.no