Gi nytt liv til en gammel sklie!

Denne gamle sklien ble hagens designstatement med Quick Bengalack Rett På Rust.


Hadde du gjettet at denne sklien var et bruktfunn fra Finn.no? Så enkelt kan du få et helt nytt møbel i hagen som er til stor glede for barna. Ved hjelp at 2 strøk maling med Quick Bengalack Rett på rust ble denne gamle sklien til et statementmøbel i hagen. Fargen er den duse grønntonen 5962 Sølvgran. Slik gjør du det

Rengjøring er viktig for et holdbart resultat. En god skrubb med Kraftvask fjerner skitt og fett som har samlet seg gjennom årenes løp. Skyll godt med vann etterpå. La det tørke og skrap bort evt rust og løstsittende maling. Teip kanter og det du ikke skal male med maskeringsteip. 

Påfør 2 strøk maling Quick Bengalack Rett på rust med rull eller pensel. Malingen er grunning og toppstrøk i ett. Med to strøk så er du ferdig!

Du kan blande Rett på rust i et stort antall farger og gir en flott og blank overflate. 

Velg en maling av høy kvalitet 

Det er ikke det samme hvilken maling du bruker. Quick Bengalack har god heft og tåler hard belastning og ikke minst – den holder godt over tid. 

Quick Bengalack kan brukes på gjenstander av tre, metall og hardplast. Spray er ideelt for gjenstander som er upraktisk å male med pensel. Det er mulig å fornye nesten alt. Quick Bengalack finnes i en rekke tidsriktige og delikate ferdigfarger. Om du kjøper Quick Bengalack på spann passer det til større møbler og da kan du også få blandet til akkurat den fargen du ønsker.