Slik gjør du det

Det er enkelt å fornye og endre utseende og uttrykk med farger. For å oppnå best resultat er forarbeidet nøkkelen. Deretter er det bare å spraye eller bruke en rulle og pensel for å få nøyaktig det uttrykket du ønsker.

For å få et perfektet resultat er det du gjør før du maler viktig. Forarbeidet er faktisk halve jobben. Derfor har vi noen anbefalte steg.

Quick Bengalack Universallakk

For å få et perfektet resultat er det du gjør før du maler viktig. Forarbeidet er faktisk halve jobben. Derfor har vi noen anbefalte steg:

  1. Vask – fjern fett, smuss og urenheter med Butinox Kraftvask eller Husvask
  2. Slip – hvis overflaten er blank, veldig hard eller glatt må flaten mattes ned.
  3. Tørk bort slipestøv
  4. Mal eller spray

Da har du lagt grunnlaget for å male på et godt underlag. Så da er det bare å male med den fargen du ønsker. Alle Quick Bengalack produktene kan påføres med pensel, rull eller sprøyte.

Vi anbefaler to strøk. Og hvis du trenger ekstra slitestyrke, tar du et strøk ekstra. Malingen må tørke minst 5 timer mellom strøkene. Etter 8 timer er malingen brukstørr.

Quick Bengalack Rett på rust

  1. Fjern løs rust med en stålbørste. Et tips er å bruke en stålbørste til drill, da går det fortere.
  2. Vask med Butinox Kraftvask.
  3. Mal – husk to strøk.

Vi anbefaler to strøk. Hvis du trenger ekstra slitestyrke og beskyttelse, maler du et strøk ekstra. Malingen må tørke minst 5 timer mellom strøkene. Etter 8 timer er malingen brukstørr.


Rett på rust-tabell