Gjenbruk og redesign av uterommet

Etter en lang vinter er det godt å trekke ut i sola! Nå kan du forberede utesesongen ved å skape nytt av gammelt med hjelp fra Quick Bengalack og en dose kreativitet.

Ingenting gjør så mye med oss i kalde nord som en stigende gradestokk og at det spirer og gror rundt oss. Kjenner du at du har lyst til å oppgradere hagen, terrassen eller balkongen er mulighetene mange. Gjenbruk er trendy, og nå kan du gi en ny vår også til gamle, slitte og brukte ting.

Skjulte skatter i kjeller og på loft

Med litt kjærlighet, omsorg og Quick Bengalack kan det meste få nytt liv. Se om du har noen gamle skatter gjemt i garasjen, i kjeller eller loft. Gjenbruk er både miljøvennlig og bra for lommeboka. Med spraymaling fra Quick Bengalack kan du enkelt fornye det meste, både rustent metall, tre og hardplast.

Gi blomsterpotter nytt liv

Å sette litt ekstra farge på uteplassen gir et ekstra løft. Spraymalingen fra Quick Bengalack er perfekt for oppfrisking av potter, ettersom den kan brukes både på treverk, hardplast og metall. Ikke tar det lang tid heller. Etter en formiddag med maling var vi klare for en ettermiddag i solen.

Gammel krukke har fått nytt liv med Quick Bengalack universalspray i fargen Panter

Våre fargevalg

Tar du turen innom den lokale bruktbutikken eller nærmeste Fretex vil du garantert kunne gjøre noen gode varp som egner seg for et nytt liv i din hage eller uterom. Se bare hvor lekkert det ble da vi brukte noen hyggelige, kreative timer for å sette mer farger på tilværelsen. Gamle bøtter, potteskjulere, kosteskaft, blomsterpinner, sprayflasker - alt fikk nytt liv med hjelp av Quick Bengalacks vakre og trendy fargespekter.

  • En gammel feiekost i fargen HVIT SILKEMATT
  • En sprayflaske i fargen TEMPERERT
  • Blomsterpotter i fargen PASTELLGRÅ
  • Bord i fargen HVIT SILKEMATT
  • Såfat i fargen TEMPERERT
  • Blomsterpinner i fargen SORT SILKEMATT

Gamle skatter har fått nytt liv med Quick Bengalack

Gamle skatter har fått nytt liv med Quick Bengalack

Vannspyler til vannslangen i fargen SORT BLANK

Hold orden på urtehagen

Våre metallpotter fikk et nytt og moderne utseende med Quick Bengalack i fargen Sort Silkematt. En kul detalj er skriften der det er brukt en hvit tusj for å markere hvilken urt som vokser i hver av pottene. Disse passer fint inn på verandaen, på balkongen eller i vinduskarmen. Vi valgte sort, men du kan selvfølgelig velge den fargen du vil, om den er pastell, knallfarge, eller grå eller hvit. Quick Bengalack kommer i mange ulike farger. Ta en titt på fargeutvalget på denne siden.

Quick Bengalack Hvit silkematt bord, sort silkematt blomsterpotte

Spray eller maling

Quick Bengalack Universallakk kan altså brukes på gjenstander i metall, tre og hardplast. Spray er ideelt for mindre gjenstander som er upraktisk å male med pensel. Det er mulig å fornye nesten alt. Quick Bengalack finnes i en rekke trendy og delikate ferdigfarger. Om du kjøper Quick Bengalack på spann passer det til større møbler og da kan du også få blandet til akkurat den fargen du ønsker.

Maling og spraying av stål og aluminium

Spraymaling er egentlig veldig enkelt. Først avfetter du metallpottene med Quick Bengalack Avfetting Spray. Eventuelt vasker du pottene med Butinox Kraftvask i forholdet 1:10 med vann. Skyll pottene grundig etterpå. Det er viktig at underlaget er helt rent og tørt før behandling. Gjenstander som utsettes for veldig tøff bruk bør grunnes med Quick Bengalack Grunning før toppstrøket males eller sprayes med Quick Bengalack i ønsket farge.

God forarbeid gir best resultat

For å sikre et godt resultat er det viktig med litt forarbeid. Vi har laget en enkelt oversikt for deg, om hvordan du behandler ulike overflater. Les mer om hvordan du maler og sprayer ulike overflater.