Slik gir du nytt liv til rustne skatter med Quick Bengalack

Tidens tann kombinert med vær og vind gjør stål og jern rustent og slitt. Men å kaste trenger ikke være et alternativ. Alt kan fornyes, og med Quick Bengalack Rett på rust får gamle skatter nytt liv.

Tidens tann kombinert med vær og vind gjør stål og jern rustent og slitt. Men å kaste trenger ikke være et alternativ. Alt kan fornyes, og med Quick Bengalack Rett på rust får gamle skatter nytt liv.

Quick Bengalack Rett på rust er perfekt dersom du er ute etter å gi nytt liv til gjenstander som har sett bedre dager. Her får du rustbeskyttelse, grunning og toppstrøk i ett og samme produkt. Bedre blir det ikke! Resultatet er en unik overflate som både dekker og beskytter mot nye rustangrep, og som varer i mange år. Rett og slett en rask, enkel og effektiv rustbeskyttelse.


En verden av farger

Rett på rust kommer i utallige ulike valører, og kan blandes i alle fargetoner. Hva med en eksklusiv dyp rød, turkis, himmelblått, knall gult eller kanskje en bladgrønn som denne sykkelen her er fornyet med?

Quick Bengalack Rett på rust flyter godt ut, er dekkende og enkel å påføre. Med to strøk er gjenstanden så god som ny. Hemmeligheten ligger i de unike råstoffene i Quick Bengalack Rett på rust. Råstoffer som altså motvirker rustdannelsen, samtidig som den gir en perfekt finish i de fargene du liker aller best

Forny rustne gjenstander

Rust har sin helt naturlige forklaring, og skyldes at materialet blir utsatt for vann eller fuktighet. Rust er med andre ord ikke noe annet enn oksidert metall, helt ufarlig og lett å få bukt med ved bruk av Quick Bengalack Rett på rust.

Har du gamle panner og kokekar eller bøtter stående i skuffer og skap? En trillebår som har sett sine beste dager, eller en sliten sykkel som bare tar plass? For ikke å snakke om gamle smijernsporter og gjerder. Med litt omsorg og pleie kan gammelt skrot bli som nytt og få forlenget levetid. Gjenbruk er økonomisk, morsomt, trendy og gir en god følelse.

Tenk nytt

Når vi er inne på gjenbruk, er det lurt å tenke litt utenfor boksen. Maler du et gammelt badekar med en lekker farge, kan det gi ethvert baderom et fint løft. Men badekaret kan også fungere helt utmerket som en spennende instillasjon i hagen. Fyll badekaret med jord og plant ut lekre blomster eller urter. Det samme kan du gjøre med gamle og slitne blikkbøtter som mange av oss har stående i vedskjul, i kjellere eller på loft. Med Quick Bengalack Rett på rust kan et gammelt hagebord, bli balkongens midtpunkt.

Ingen grenser

Det er bare fantasien som setter grensene for hva du kan få til med Quick Bengalack Rett på rust. Bestemors lampe vil stråle på flere måter, med ny finish og en ny skjerm. På soverommet kan du få orden på garderoben ved å gjenbruke et gammelt klesstativ eller kleshengere i dristige fargekombinasjoner. Det er fullt mulig å innrede din første leilighet uten å ruinere deg, og skal du flytte i bofelleskap, gjør det mye for samholdet om dere går sammen for å finne ut hvilke smarte løsninger som kan passe for dere. Eller på 1-2-3 kan storebrors gamle trehjulssykkel bli lillesøsterets store stolthet!

Uansett så kan Quick Bengalack Rett på rust gjøre mye av jobben for deg. Enkelt, praktisk og med et utall av fargenyanser.