Redesign dørhåndtakene med Quick Bengalack

Sort eleganse er trendy, ikke minst når det kommer til innredning og interiør. Har du lyst til å oppdatere hjemmet med lekre detaljer, kan du starte med noe så enkelt som dørhåndtakene. Quick Bengalack gjør jobben kjapp og enkel.

Helheten ligger i detaljene, og med enkle grep - og Quick Bengalack - kan du løfte hjemmet ditt flere hakk på trend-skalaen. Sorte elegante detaljer er en av de store interiørtrendene. En annen viktig trendfaktor er gjenbruk og redesign. Og med litt bistand fra Quick Bengalack Spray kan du gjøre små underverker på 1, 2, 3.

Dørhåndtak i ny drakt

Synes du at dørhåndtakene der hjemme er blitt litt umoderne, og du har lyst på noe nytt. Da kan du skape store forandringer med små grep. Dørhåndtak går sjelden i stykker, men en oppgradering kan de ha godt av. Med litt egeninnsats og Quick Bengalack Spray får du både et billigere og mer miljøvennlig resultat enn dersom du kjøper nytt. Farge kan du naturligvis velge selv. Selv om sort er trendy finnes det mange andre lekre farger å velge imellom.

Så enkelt fornyer du dørhåndtak

Først må du rigge til en type stativ som gjør at du får sprayet dørhåndtak og eventuelt nøkkelhulldeksel fra alle sider. Se bilder for inspirasjon. Deretter sprayer du begge deler med Quick Bengalack Avettingsspray, og lar denne virke i 15-30 sekunder. Tørk deretter godt av med en rengjøringsklut. 

Rist boksen med Quick Bengalack Spray i ønsket farge i minst 2 minutter. Spray så håndtaket og eventuelt nøkkelhulldeksel med en jevn og tynn stråle. Pass på å holde boksen med rundt 25-30 cm avstand. Håndtaket er overmalbart etter bare 5 minutter, og best resultat får du etter 2 til 3 strøk. 

Dette trenger du for å redesigne dørhåndtak

Det er ingen hokus pokus å fornye med Quick Bengalack Spray. Ikke tar det lang tid heller. Og elementene du trenger for et langvarig og solid resultat kan du telle på en hånd. 

Dette bør du ha på plass før du setter i gang med arbeidet. 

  • Quick Bengalack Avfettingsspray

  • Rengjøringsklut

  • Quick Bengalack Spray i ønsket farge

  • Stativ og kroker for å få sprayet på alle sider.

Herdes før hard belastning

Selv om håndtaket kan monteres etter en times tørking, anbefaler vi at du lar overflaten herde i ca 14 dager. Spesielt dersom det er et dørhåndtak som må tåle flittig bruk og hard belastning. 

Vi har valgt å bruke fargen 153 Sort Silkematt når vi redesignet vårt dørhåndtak. Selve døren er malt i fargen 5921 Panter. Uansett hvilke farger du velger, jobben er og blir like enkel med god hjelp av Quick Bengalacks produkter.

Før

Etter

Døren er malt med TreStjerner Gulvmaling i fargen 5921 Panter
Dørhåndtaket er sprayet i fargen 153 Sort Silkematt