Rask fornyelse av hjemmekontoret med Quick Bengalack

Synes du livet på hjemmekontor blir ensformig og fargeløst? Her får du smarte tips om hvordan du enkelt kan sette ditt personlige preg på omgivelsene.

Hjemmekontoret er definitivt kommet for å bli. Da er det ekstra viktig at du skaper et hjemmekontor som gir arbeidslyst, hvor du kan finne ro, inspirasjon og energi. Farger og former er viktige for at vi som mennesker skal ha det godt, og med hjelp av Quick Bengalack og en god dose fantasi kan du skape omgivelsene som gjør arbeidsdagene dine litt bedre.


Alt kan fornyes og gjenbrukes

Gjenbruk er den sterkeste trenden som preger verden akkurat nå. Det er nesten ikke lov å kjøpe nytt, dersom du allerede har ting som kan få nytt liv med litt kreativitet og Quick Bengalack. Her er det bare fantasien som setter en stopper for hva du kan gjøre og hvordan ting du har satt bort eller er litt lei av, kan få helt nytt liv. Vi tok det vi hadde og skapte en trendy drøm av et hjemmekontor på 1-2-3.

Fine ting blir enda finere

Harmoni er viktig for oss mennesker. For å skape den beste stemningen på hjemmekontoret valgte vi en fargesammensetning hvor alle fargene står godt i stil med hverandre. Så da var det dags for at det hvite skrivebordet, den hvite stolen, en sort, flott lampe fra Nille, tapeholder, ringperm, esker og plastkasser - alt skulle få nytt liv med Quick Bengalack.

Nytt hjemmekontor med WOW-effekt

Etter bare et par timers innsats står det ferdige resultatet klart. Fra helt okey til fantastisk med minimalt med innsats. Lampen fra Nille ble et nytt statement piece i nyansen 5930 DUS. Skrivebordet fikk nytt liv med den vakre fargen 5965 LYS DIJON. Ringpermen redesignet vi i nyansen 5926 FRAPPE, mens oppbevaringsboksene ble lekre i 5502 KREM og bilderammene matcher godt til alt det andre i vakre 5965 LYS DIJON. Veggen er forresten malt med Butinox Elegant Matt, i fargen 6000 Olivenblad. Alle fargene kan blandes i Quick Bengalack Universal. Flere av fargene er også å få i Quick Bengalack Spray, som gjør fornyelsen enda enklere og raskere. 

Finn fargene som passer for deg

Uansett hvilke fargeskalaer og nyanser som passer best for deg og din smak, kan Quick Bengalacks sortiment løse utfordringen. Bruker du Quick Bengalack Universal eller Rett på rust, kan disse blandes i alle de fargetoner du måtte ønske deg og som passer for deg og ditt bruk. Quick Bengalack Universal Spray er tilgjengelig i mange trendy og flotte ferdigfarger. Disse får du enten i blank eller silkematt finish. Denne spraymalingen er perfekt når du skal fornye små gjenstander på en enkel og rask måte.

Skap kontraster med ulik glansgrad

Det å bruke ulike fargepaletter og nyanser er bare èn måte å skape harmoni i tilværelsen. Når du velger å bruke Quick Bengalack for å oppgradere omgivelsene kan du også skape fine kontraster ved å veksle mellom ulike glansgrader. Det å variere mellom blank og silkematt finish vil gi et spennende spill. På vårt nye hjemmekontor brukte vi en blank maling i nyansen 5930 DUS i kombinasjon med en matt spray i nyansen 5926 FRAPPE da vi frisket opp papirklemmer i ulike størrelser. Vi ble skikkelig fornøyde!

Bedre arbeidslyst i et fargekoordinert hjemmekontor

Så enkelt kan du altså skape ditt helt nye og fargekoordinerte hjemmekontor på 1-2-3. Her kreves absolutt ingen fagprøve som håndverker. Dette er veldig enkelt og noe alle kan få til. Og med et sluttresultat som gjør at arbeidslysten kun kan bli bedre.