Lyst på enkle hjemmeprosjekter og nye farger?

Trenger du noe å fylle dagene med, alene eller kanskje sammen med barna? Med Quick Bengalack kan du fargelegge tilværelsen gjennom gjenbruk og skape hverdagsmagi med enkle grep.

Vi elsker å finne kreative måter å gjenbruke det vi har eller bare sette en ekstra piff på våre personlige eiendeler. Er det pyntegjenstander som du har gått lei eller ikke lenger har den fargen som passer inn? Gi det en runde med spraymaling og de blir som nye. 

Det å finne på morsomme prosjekter som kan gjøre hverdagen litt mer innholdsrik, og samtidig gjenbruke gamle ting, er en god følelse. Med Quick Bengalack setter du farge på tilværelsen.
Her er noen tips til hvordan du kan skape noe nytt - av noe gammelt. 

Gamle vaser har fått nytt liv med Quick Bengalack. Kähler-vase sprayet i fargen 5918 Temperert

Gi Kähler-vasen nytt liv

Helt siden lanseringen i 2007 har Kählers stripete Omaggio-vase vært en hit for de interiørinteresserte. Mange hjem har denne flotte og allsidige vasen, men kanskje du er litt lei av den og ønsker en ny farge? Hvorfor kjøpe nytt når du kan gi vasene du har et nytt liv? Om det er Kähler, eller hvilken som helst annen vase - bare formen er fin, kan litt maling gjøre den helt ny.

Vask vasen med Zalo, og la den tørke. Spray så to strøk med den fargen du måtte ønske. Velg mellom flotte farger i silkematt eller blank finish. Kähler-vasen fikk et vakkert redesign i fargen 5918 Temperert som er en lys gråtone med en touch av rødt. 

Silkematt magisk minikommode

Kreative sjeler har gjerne flere prosjekter på gang på én og samme tid. Det å holde orden på stort og smått krever god organisering. Dersom du har en gammel kommode som har sett bedre dager, eller et skap som med litt omsorg kan få et nytt liv, kan Quick Bengalack være akkurat det du trenger.

Vårt renoveringsprosjekt bestod av en smart, praktisk, men litt kjedelig minikommode, som ved hjelp av Quick Bengalack Universal Silkematt i fargen 5936 Dypt Vann ble et praktverk av et møbel. Her er det bare å velge og vrake i farger fra Quick Bengalacks varierte fargekart.  Quick Bengalack Universal kan nemlig blandes i nærmest alle farger, slik at du får akkurat det uttrykket du er ute etter. 

Design ditt eget mobildeksel

Det å leke med farger kan gjøre noe med både humør og energi. Hva med å lage et lekkert egendesignet mobilcover ved hjelp av Quick Bengalacks magiske verden?

Dette prosjektet inkluderer en god dose søl, så det er smart å finne fram engangshansker, og rigge seg til utendørs. Du trenger i tillegg til hansker, et kar med lunket vann, minst tre ulike farger med Quick Bengalack Universal Spray og et rent mobildeksel. Spray fargene du har valgt etter tur midt i karet med varmt vann. Deretter dypper du mobildekselet forsiktig ned i malingsfilmen som danner seg på vannflaten. Så legger du mobildekselet til å tørke. Og voila - så har du et superlekkert og egendesignet mobilcover det ikke finnes maken av. 

Få eksklusive detaljer på 1-2-3! 

Mange ergrer seg over gamle, gulnede og stygge stikkontakter, men å bytte de ut koster en liten formue. Ønsker du og stramme opp utrykket hjemme med sorte stikkontakter, eller kanskje la de gå i ett med veggfargen, da kan du spraymale de i en matchende farge. Visste du at de fleste detaljer kan males med Quick Bengalack? Quick Bengalack tåler hard bruk og passer perfekt til flater som brukes mye. Ett par runder med spraymaling gir en helt ny look, uten at du trenger å tømme lommeboka.  PS: Husk å maskere jordingskoblingene før du spraymaler for å unngå brannfare. 

Stikkontakter er malt med Quick Bengalack Spray i fargen 5969 Vintersand. 

Når alle detaljene på badet er i lik farge, gir det en eksklusiv og helhetlig følelse. Med en grundig vask og litt spraymaling kan du få baderommet til å se eksklusivt ut på et blunk. Se så lekker det kan bli. 

Alt dette kan Quick Bengalack gjøre noe med i en fei. Her har vi sprayet toalettknappen og toalettrullholder i fargen 153 Sort Silkematt

Alt du trenger å gjøre er å rengjøre overflaten og gi dem en runde med Quick Bengalack Avfettingspray. Deretter er det bare å male i akkurat den fargen du måtte ønske. Quick Bengalack finnes i mange flotte farger du kan velge mellom. Her valgte vi å male stikkontakter i samme farge som veggen og sorte detaljer på baderommet. 

Alt kan få nytt liv med Quick Bengalack

Det som er så fint med kreativitet, er at den setter ingen grenser. Det samme kan vi si om Quick Bengalack fargerike verden. Det meste kan males eller spraymales. Om det er snakk om metall, hardplast, tre eller glass, er det muligheter for fargerik fornyelse. Det viktige er bare at det du skal gi nytt liv får en skikkelig god vask, enten med Butinox Husvask og Kraftvask, eventuelt Zalo dersom det er snakk om små objekter. Quick Bengalack Avfettingspray er perfekt for å rense gammel olje, stearin, klistremerker eller til og med skismøring. Her får du flere morsomme ideer på hva du kan gjenbruke ved hjelp av Quick Bengalack.

Hvorfor ikke lage fargekoder på strikkepinner? På den måten blir det enklere å finne rett størrelse for neste strikkeprosjekt. Og strikkepinner i tre kan være litt tråe å strikke med. Når de blir malt, blir de mye glattere og enklere å la tråden skli over. Her har vi valgt fargene 001 Hvit blank og 0131 Marineblå blank. 

Er du lei av at alle i husstanden har samme Airpods og du vil ha dine for deg selv? Gi det et personlig preg så du vet hvilket som er ditt! Her er det viktig at du maskerer med tape, slik at det ikke kommer maling på ladepunktet eller i ladeinngangen. Vi valgte å gi fargen 6015 Varmgrønn en ekstra touch glitter med Quick Bengalack Transparent Sølv.  

Lag fargerik oppbevaring av bokser og esker du bruker for å holde rommet ryddig. En ny, lekker farge med Quick Bengalack løfter umiddelbart uttrykket og kan skape en ny dose energi. Quick Bengalack Effekt kommer i både gull, sølv, kobber og transparent sølv – for en ekstra effekt.

Vi har fargene som passer for deg

Om du har mest sans for en klassisk stil, eller om du liker å leke med mer trendy farger, Quick Bengalack har alt du trenger. Både Quick Bengalack Universal og Rett på rust kan nemlig blandes i alle farger du måtte ønske. 

Du kan også variere mellom en blank eller en silkematt finish. På den måten kan du skape spill og variasjon når du slipper kreativitet løs på omgivelsene. 

Gjenbruk er viktig for en grønnere verden. Bli med på å gjøre gull av dine gamle skatter.