Tips til hvordan løfte interiøret med Quick Bengalack

Mangler du det lille ekstra, eller prikken over i`en om du vil? Her får du tips til hvordan du med enkle grep kan fullføre interiøret så det blir helhetlig gjennom alle rom - med Quick Bengalack.

Sett farge på detaljene

Gjenbruk og redesign er i vinden som aldri før. Heldigvis. Denne store blomsterpotten hadde en farge som ikke passet inn med resten av paletten i leiligheten lenger. I stedet for å kaste den fikk den seg en runde med Quick Bengalack, og er nå virkelig en nøkkeldetalj i rommet. 

Quick Bengalack på spray er den enkleste måten å fornye mindre detaljer på. Sprayboksen er simpelthen påføringverktøy og maling i ett. Du får spray i mange flotte og tidsriktige farger. Om ikke fargen du ønsker finnes på spray, kan Quick Bengalack blandes på spann i akkurat den nyansen du ønsker. I dette rommet ønsket man en farge på blomterpotten som passet godt til veggfargen og valgte derfor en dypere og mørkere nyanse fra Butinox som heter 5931 Solnedgang

Fordelen med å bruke Quick Bengalack er at denne potta nå har fått en ekstremt slitesterk overflate. Den kan også stå ute. 

Slik  gjør du det!

Underlaget skal være fritt for fett og andre forurensninger. Rengjør tingene som skal males med Butinox Husvask og Kraftvask eller hvis det er mindre gjenstander så gi det en vask med Zalo-vann. En runde med med Quick Benglack Avfettingspray er å foretrekke på fettholdige flater. Deretter er det bare å male eller spraye på den fargen du ønsker. Påfør 2 strøk med rull eller pensel hvis du bruker Quick Bengalack Universal fra boks. Hvis du bruker Quick Bengalack Spray så er et godt tips å påføre flere tynne lag for å slippe at malingen renner. Den tørker fort så det tar ikke lange tiden å forvandle gråstein til gull med sprayboksen. Hvis tingene skal tåle hard bruk, bør de få herde godt noen uker for at malingsfilmen skal bli slitesterk og holde lenge. 


Lag eget statementmøbel i stua

La et gammelt og kjedelig bord få nytt liv og få det til å se ut som ethvert designbord. Så lenge formen er riktig kan det meste forvandles til den lekreste dekor. Dette bordet minner om en langt dyrere variant fra Serax. Fargen passer utmerket til fargene ellers i rommet og heter 5986 Lys Blågrønn fra Butinox. 

Gi nytt liv til ting du elsker med Quick Bengalack. Malingen gir en flott og slitesterk overflate og tørker raskt. Følg oss gjerne på Instagram @quickbengalack og tagg dine prosjekter med #quickbengalack.