Tips til hvordan løfte interiøret med Quick Bengalack

Mangler du det lille ekstra, eller prikken over i`en om du vil? Her får du tips til hvordan du med enkle grep kan fullføre interiøret så det blir helhetlig gjennom alle rom - med Quick Bengalack.

Sett farge på detaljene

Gjenbruk og redesign er i vinden som aldri før. Heldigvis. Quick Bengalack kan gi nytt liv til gamle møbler og gjenstander. Med enkle grep og noen strøk maling kan du fornye gjenstandene raskt. En ny farge på et bord, en hylle eller en stol kan være prikken over i-en i et rom. Farger kan også øke trivselen. Å skape noe eget gir tilfredshet. Quick Bengalack gir ubegrensede muligheter, både innendørs og utendørs. Quick Bengalack Spray er den enkleste måten å fornye små detaljer på. Sprayboksen fungerer som både verktøy og maling i ett. Du har mange flotte og moderne farger å velge mellom. Hvis du ønsker andre farger enn de som er tilgjengelige på sprayboksen, kan du få blandet nesten alle farger fra boksen og velge mellom en blank eller silkematt overflate.

Denne store blomsterpotten hadde en farge som ikke passet inn med resten av paletten i leiligheten lenger. I stedet for å kaste den fikk den seg en runde med Quick Bengalack, og er nå virkelig en nøkkeldetalj i rommet. Farge heter 5931 Solnedgang fra Butinox. 

Fordelen med å bruke Quick Bengalack er at denne potta nå har fått en ekstremt slitesterk overflate. Den kan også stå ute. 


Lag eget statementmøbel i stua

La et gammelt og kjedelig bord få nytt liv og få det til å se ut som ethvert designbord. Så lenge formen er riktig kan det meste forvandles til den lekreste dekor. Dette bordet minner om en langt dyrere variant fra Serax. Fargen passer utmerket til fargene ellers i rommet og heter 5986 Lys Blågrønn fra Butinox. 


Mange blir frustrerte over gamle, gulnede, og lite attraktive stikkontakter og lysbrytere, men å bytte dem ut kan være dyrt. Med Quick Bengalack kan du enkelt og rimelig fornye dem med spraymaling. Malingen er slitesterk og ideell for overflater som utsettes for mye bruk. PS: Ikke glem å dekke til jordingskoblingene på gamle stikkontakter før du maler dem for å unngå brannfare.

Har dørhåndtakene blitt umoderne, og skulle du gjerne hatt de i sort utførelse? Du kan enkelt ta vare på de du allerede har og gi dem en runde med spraymaling med noen enkle steg. Med litt egeninnsats og Quick Bengalack Spray får du både en rimeligere og mer miljøvennlig løsning. Før du begynner, gir du de gamle dørhåndtakene en grundig rengjøring med Quick Bengalack Avfettingspray for å fjerne smuss og fettrester. Heng dem opp på et stativ og påfør flere tynne strøk maling, og la dem tørke mellom hvert strøk. Dette gir de beste resultatene. Når arbeidet er fullført, lar du dem herde grundig i noen uker for å tåle hard bruk.

Slik  gjør du det!

Underlaget skal være fritt for fett og andre forurensninger. Rengjør tingene som skal males med Butinox Husvask og Kraftvask eller hvis det er mindre gjenstander så gi det en vask med Zalo-vann. En runde med med Quick Benglack Avfettingspray er å foretrekke på fettholdige flater. Deretter er det bare å male eller spraye på den fargen du ønsker. Påfør 2 strøk med rull eller pensel hvis du bruker Quick Bengalack Universal fra boks. Hvis du bruker Quick Bengalack Spray så er et godt tips å påføre flere tynne lag for å slippe at malingen renner. Den tørker fort så det tar ikke lange tiden å forvandle gråstein til gull med sprayboksen. Hvis tingene skal tåle hard bruk, bør de få herde godt noen uker for at malingsfilmen skal bli slitesterk og holde lenge. 


Gi nytt liv til ting du elsker med Quick Bengalack. Malingen gir en flott og slitesterk overflate og tørker raskt. Følg oss gjerne på Instagram @quickbengalack og tagg dine prosjekter med #quickbengalack.