Gjenbruk og redesign av uterommet

Etter en lang vinter er det godt å trekke ut i sola, finne frem blomsterpotter og hagemøbler, og freshe opp uterommet. Sett av en ettermiddag med en sprayboks eller to, så kan du få en harmonisk palett på tingene dine uten å gå til innkjøp av nye ting. Det er budsjettvennlig og tar mye kortere tid enn du tror.


Når produktene du har malt med Quick Bengalack kombineres med andre ting i god kvalitet, oppleves helheten også i god kvalitet. Hyllen er spraymalt i den dempede, vakre beigefargen 5969 Vintersand - som passer til alt! Det samme er saftmuggen. Potten har fått fargen 5926 Terracotta Rød. Psst! Se så fin takrennen har blitt! Denne hadde fått sine spor etter flere runder med malingsflekker og blitt som ny med Quick Bengalack Universal 153 Sort Silkematt. 

Skjulte skatter i kjeller og på loft

En benk her, en kanne der, en potte, hylle eller et fuglehus. Alt i farger som kanskje ikke lenger passer sammen, eller ikke vært i bruk på en stund. Du tenker kanskje fyllinga neste med det som ikke passer inn eller ser slitt ut. Men stopp litt..! Nå kan du forberede utesesongen ved å skape noe nytt av gammelt med hjelp fra Quick Bengalack og en dose kreativitet.

FØR: Når du vil lage en ny krok på terrassen og dette er det du har? Kanskje har man enda mer hummer og kanari også, som lett som en plett kan forandres til noe harmonisk som ser ut som det har passet sammen for alltid.

Etter: Sobert, dypt og naturlig - vi elsker hvordan vi lett kan forandre det vi allerede har med Quick Bengalack. Se så fint fuglehuset er blitt i 5926 Terracotta Rød. Benken har vi malt med Quick Bengalack Universal i fargen 6011 Aventurinbrun og vannkannen i 5969 Vintersand.

Hold orden i urtehagen

Våre metallpotter fikk et nytt og moderne utseende med Quick Bengalack i fargen 153 Sort Silkematt. En kul detalj er skriften der det er brukt en hvit tusj for å markere hvilken urt som vokser i hver av pottene. Disse passer fint inn på verandaen, på balkongen eller i vinduskarmen. Vi valgte sort, men du kan selvfølgelig velge den fargen du vil, om den er pastell, knallfarge, eller grå eller hvit. Quick Bengalack kommer i mange ulike farger. 


Gi blomsterpottene nytt liv!

Tar du turen innom den lokale bruktbutikken eller nærmeste Fretex vil du garantert kunne gjøre noen gode varp som egner seg for et nytt liv i din hage eller uterom. Se bare hvor lekkert det ble da vi brukte noen hyggelige, kreative timer på en ettermiddag for å skape et harmonisk utrykk i hagen. Gamle bøtter, potteskjulere, kosteskaft, blomsterpinner, sprayflasker kan også få nytt liv med hjelp av Quick Bengalack. 

Maling på spray eller boks?

Quick Bengalack Universal kan altså brukes på gjenstander i metall, tre og hardplast. Spray er ideelt for mindre gjenstander som er upraktisk å male med pensel. Det er mulig å fornye nesten alt. Quick Bengalack finnes i en rekke trendy og delikate ferdigfarger. Om du kjøper Quick Bengalack på boks passer det til større møbler og da kan du også få blandet til akkurat den fargen du ønsker.


Godt forarbeid gir best resultat!

For å sikre et godt resultat er det viktig med godt forarbeid. Gi gjenstandene en grundig vask med Butinox Husvask og Kraftvask i forholdet 1:10 med vann. Skyll pottene grundig etterpå. For fettholdige flater anbefaler vi en runde med Quick Bengalack Avfettingspray. La virke i 20 sekunder før du tørker av med lofri klut. Det er viktig at underlaget er helt rent og tørt før behandling. Gjenstander som utsettes for veldig tøff bruk eller skal stå utendørs bør grunnes med Quick Bengalack Grunning først. Deretter påføres Quick Bengalack i ønsket farge.Gi nytt liv til ting du elsker med Quick Bengalack. Malingen gir en flott og slitesterk overflate og tørker raskt. Vi har laget en enkelt oversikt for deg, om hvordan du behandler ulike overflater. Les mer om hvordan du maler og sprayer ulike overflater på quickbengalack.no

Følg oss gjerne på Instagram @quickbengalack og tagg dine prosjekter med #quickbengalack.