Ta vare på det du har!

På loftet, i kjelleren eller i en bortgjemt eske ligger ofte tingene vi ikke har lyst til å kaste. Kanskje de har en emosjonell verdi? Setter du av litt tid, kan de få et nytt liv og bli en spennende del av interiøret.

Hvilke farger er brukt for å fornye disse?

Klokken

Farge: Ramme og visere har 5931 Solnedgang, Skiven har 5932 Frappe

Denne klokken hadde tikket og gått i en mannsalder, - en trofast venn gjennom mange minutter, døgn, år. Når veggene ble malt, passet den ikke like godt inn lenger. Demonteringen tok cirka tre minutter. Deretter ble ramme og visere malt hver for seg, mens selve skiven fikk en kontrastfarge. Nå er klokken tilbake på veggen. Tikker like trofast, - og ikke minst;  gjør at veggen ser enda bedre ut!

Liten vase

Farge: 5932 Skinn

Vasen ble kjøpt på et marked i Bulgaria for mange år siden. Vi syntes det var på tide med en liten oppgradering. Vasen ble den vasket og deretter malt i fargen Skinn. Nå er den tilbake på bordet og har ofte besøk av flotte blomster.

Glass

Farge: 5926 Frappe

Yndlings martiniglasset til bestefar som stod i en eske, bortgjemt og glemt. Nå er det tilbake på hylla på kjøkkenet, som pyntegjenstand og et minne om alle de gode gamle historiene.

Asjett

Farge: 83 Signalrød

Dette er noe av det morsomste, en gammel glassasjett. Vi sprayet kun undersiden, da får man en spennende effekt. Og asjetten får fornyet liv i rød drakt.