Slik fornyer du med Quick Bengalack

Quick Bengalack er redningen for rustne, slitte eller bortglemte gjenstander! Med en verden av farger å velge mellom, kan du enkelt gi nytt liv til gamle skatter av jern, hardplast, metall, tre eller stål. Her får du oppskriften på hvordan du bør gå frem.

Quick Bengalack er redningen for rustne, slitte eller bortglemte gjenstander! Med en verden av farger å velge mellom, kan du enkelt gi nytt liv til gamle skatter av jern, hardplast, metall, tre eller stål. Her får du oppskriften på hvordan du bør gå frem.

Ikke kast, forny! Quick Bengalack gjør det enkelt å forvandle hagemøbler som har sett bedre dager, et rustent gjerde som gjør skam på inngangspartiet eller små interiørskatter som fortjener en oppfriskning.

Ofte er det ikke mer enn et par strøk med spraymaling som skal til. Å bytte farge på en lampe kan for eksempel gjøre mye for helhetsinntrykket i stua eller på soverommet. Produktserien vår finnes i 30 flotte ferdigfarger på både spray og spann, men kan også blandes i dine favorittnyanser.

Alt kan fornyes!

Hvilket Quick Bengalack-produkt du bør velge og hvordan du skal gå frem, avhenger av hvilke gjenstander du skal fornye. For å få et godt og varig resultat, er det viktig at du følger anbefalingene under.

Skal du fornye tre eller hardplast?

Anbefalt produkt: Quick Bengalack Universal eller Quick Bengalack Universal spray.

Fargevalg: Quick Bengalack Universal og Quick Bengalack Universal spray finnes i et stort utvalg flotte ferdigfarger. På spann kan den blandes i alle fargetoner.

Forbehandling: Underlaget du skal male på må være helt tørt før du begynner. Husk at underlaget skal være fritt for fett og andre forurensninger. Vask godt med Butinox Husvask eller Kraftvask og etterskyll grundig. Spesielt harde og eller glatte underlag må nedmattes.

Toppstrøk: Vi anbefaler to strøk med Quick Bengalack Universal eller Quick Bengalack Universal spray.

Skal du fornye rustne gjenstander?

Anbefalt produkt: Quick Bengalack Rett på rust. Her får du rustbeskyttelse, grunning og toppstrøk i ett!

Fargevalg: Rett på rust finnes i et begrenset utvalg ferdigfarger, men kan også blandes i alle fargetoner.

Forbehandling: Underlaget du skal male på må være helt tørt før du begynner. Fjern løstsittende rust og partikler. Vask deretter godt med Butinox Kraftvask og etterskyll.

Toppstrøk: Vi anbefaler to strøk med Quick Bengalack rett på rust.

Skal du male intakt jern eller stål?

Anbefalt produkt: Quick Bengalack Universal eller Quick Bengalack Universal spray.

Fargevalg: Quick Bengalack Universal og Quick Bengalack Universal spray finnes i et stort utvalg flotte ferdigfarger. På spann kan den også blandes i din favorittnyanse.

Forbehandling: Underlaget du skal male på må være helt tørt før du begynner. Fjern fett med Quick Bengalack Avfetting Spray og vask godt med Butinox Kraftvask og etterskyll.

Grunning: Vi anbefaler et strøk med Quick Bengalack Grunning, som kommer både på spann og som spray. På spann får du den i fire flotte ferdigfarger, mens på spray finnes den i fargen 340 Grå.

Toppstrøk: Vi anbefaler to strøk med Quick Bengalack Universal eller Quick Bengalack Universal spray.

Skal du male galvanisert stål eller aluminum?

Anbefalt produkt: Quick Bengalack Universal eller Quick Bengalack Spray Universal spray.

Fargevalg: Quick Bengalack Universal og Quick Bengalack Spray Universal spray finnes i et stort utvalg flotte ferdigfarger. På spann kan den også blandes i din favorittnyanse.

Forbehandling: Underlaget du skal male på må være helt tørt før du begynner. Avfett underlaget med Quick Bengalack Avfetting Spray eller Universaltynner nr. 1. Vask deretter godt med Butinox Kraftvask i forholdet 1:5 med vann, og etterskyll grundig.

Grunning: Vi anbefaler et strøk med Quick Bengalack Grunning, som kommer både på spann og spray. På spann får du den i fire flotte ferdigfarger, mens på spray finnes den i fargen 340 Grå.

Toppstrøk: Vi anbefaler to strøk med Quick Bengalack Universal eller Quick Bengalack Universal spray.


Få litt skimmer på alle fargetoner!

Ønsker du litt skimmer på fargene påfør gjerne Quick Bengalack Effekt spray i fargen 260 Transparent Sølv. Transparent Sølv kan påføres alle Quick Bengalack fargene. Den er slitesterk og gir en flott skimmer effekt!

Følger du disse anbefalingene, garanterer vi deg en flott og glansfull overflate som vil vare i mange år. Da gjenstår det bare å brette opp ermene og gå i gang med ditt neste fornyelsesprosjekt. Del gjerne resultatet med oss på Instagram ved å bruke #quickbengalack, eller ta kontakt med oss via vår Facebook-side.

Vi ønsker deg en riktig god fornyelse!