Skap et sommerlig festbord på 1-2-3

Lag i stand til vårens og sommerens små og store fester, enten det er en middag med venner, konfirmasjon eller sommerfest med naboer. La deg inspirere av vårt glade festbord, hvor vi har gitt gamle skatter nytt liv ved hjelp av Quick Bengalack.

Om våren og sommeren kommer ofte lysten til å være mer sosial og samle kjente og kjære til hyggelige treff. Å samles rundt et fint festbord er hyggelig, enten det er en mer formell konfirmasjonsfest, eller en avslappet sommerfest med venneflokken.
Ta i bruk våre enkle tips og lag fine festbord som innbyr til hyggelige middager, gode samtaler, latter og moro fra sola går ned til den står opp igjen.

Trendy festbord med gjenbruk

Det skal ikke så mye til for å gi brukte møbler nytt liv. Med riktig maling kan du trylle. På 1-2-3 kan et slitt og kjedelig bord, bli festens samlingssted. 

Med Quick Bengalacks produkter kan det meste få nytt liv, og nye farger. Vi har maling som kan benyttes på ulike underlag, enten det er metall, hardplast, tre, og du kan velge påføring med pensel eller spray. Vi har til og med maling du kan bruke rett på rust.

Her ligger det et hav av muligheter for å benytte seg av gjenbruk i stedet for å kjøpe nytt, og du kan spare både penger og miljø.

Spray i kontrastfarger eller ton-i-ton

Farger er noe vi kan, og med Quick Bengalacks store fargespekter kan du velge fra øverste hylle. Kanskje vil du bruke hele regnbuens farger, eller gjøre som oss, spraye ulike ting i ulike materialer og nyanser i én og samme farge. Vi valgte oss den vakre nyansen Krem, som gir et sommerlig og elegant festbord i en lys og nordisk stil. Som en flott nyanse i samme stil spraymalte vi lysestakene og telysholderne i nyansen 5944 Buzz. 

Ny vår for klappstolene

Først ut var det å oppgradere de fargerike klappstolene som hadde sett bedre dager. Etter en grundig vask med Butinox Kraftvask og en halvtimes lufttørking påførte vi Quick Bengalack Universal i nyansen 5502 Krem. Vi valgte å bruke en smal rulle for lettest å komme til i alle krinker og kroker. Sluttresultatet ble et sett med stoler som er like anvendelige i hage som på terrasse og som ekstra stoler innendørs.

Fargekoordinert dekor

For å skape den perfekte feststemningen, samlet vi sammen alt fra gamle lysestaker og vaser til brukte flasker og godt brukte serviettringer. Med god hjelp fra Quick Bengalack, fikk alt festdekor nytt liv. Om ønskelig, er det lett å tilpasse fargen slik at den passer til temaet for festen, enten det er dåp, bursdag, konfirmasjon, 17. maifest eller temafest.

I dette tilfellet ble all dekor spraylakkert i én og samme operasjon med Quick Bengalack Universal Spray - også her i nyansen 5502 Krem, for den optimale harmonien på festbordet.

Bordkort og drikke i ett

Bordkort må til når festbordet skal dekkes. Her slo vi to fluer i en smekk, og skapte morsomme bordkort av brusbokser. Boksene fikk en vakker, ny stil i sort silkematt. Gjestenes navn skrev vi på med hvit tusj, og bordboks og drikke ble servert godt avkjølt.

Glitrende ballonger og matchende vimpler

For å sette en ekstra spiss på selskapet, gjenbrukte vi en godt brukt vimpelrekke fra Clas Ohlson. Med en runde Quick Bengalack Universal Spray ble vimpelrekken så god som ny. 

Ballonger = fest. Matchende, hvite ballonger skaper litt ekstra stjernestøv når de får en touch av gull ved hjelp av Gull Metallic-spray fra Quick Bengalack Effekt. 

Startskudd for festsesongen

For oss er alt klappet og klart. Bordet er lekkert dekket, og det eneste som mangler er gjestene. 

Vi håper du har latt deg inspirere og finne fargene som passer ditt festbord i gjenbrukets ånd. Med Quick Bengalacks spennende utvalg, farger og muligheter, kan du trylle fram festbordet etter din smak, enten det er vennefest, barnebursdag, konfirmasjon eller sommerfest med gode kollegaer. Med Quick Bengalack får du hjelp til å sette farge på festen.