Skap et sommerlig festbord på 1-2-3

Mulighet til å samle en gruppe venner og familie til sosiale lag? La deg inspirere av vårt glade festbord, hvor vi har gitt gamle skatter nytt liv ved hjelp av Quick Bengalack.

Savnet etter å kunne samle kjente og kjære og nyte felles måltider har vært stor. Barnas skuffede øyne når klassen ikke kunne komme på fødselsdagsfeiring, mens jubilanten måtte holde seg til to vanskelig utvalgte gjester. Nå satser vi på nye og mer sosiale tider. Og vi gjør klare til fest.

Trendy festbord med gjenbruk

Med varmere vær og mulighet for å dekke på ute, er alt dette snart et tilbakelagt stadium. Vi har brukt hjemmetiden godt, og med god hjelp fra Quick Bengalacks vidunderlige verden, har vi kreert alt vi trenger for å dekke festsesongens vakreste festbord. Med  Quick Bengalacks produkter kan nemlig det meste få nytt liv, og nye farger. Om det er metall, hardplast, tre - her ligger det et hav av muligheter for å kaste seg på gjenbruk-trenden, i stedet for å kjøpe nytt. Her spares både penger og miljø. 

Spray i kontrastfarger eller ton-i-ton

Farger er noe vi kan, og med Quick Bengalacks store fargespekter kan du velge fra øverste hylle. Kanskje vil du bruke hele regnbuens farger, eller gjøre som oss, spraye ulike ting i ulike materialer og nyanser i én og samme farge. Vi valgte oss den vakre nyansen Krem, som gir et sommerlig og elegant festbord i en lys og nordisk stil. Som en flott nyanse i samme stil spraymalte vi lysestakene og telysholderne i nyansen 5944 Buzz.

Ny vår for klappstolene

Først ut var det å oppgradere de fargerike klappstolene som hadde sett bedre dager. Etter en grundig vask med Butinox Kraftvask og en halvtimes lufttørking påførte vi Quick Bengalack Universal i nyansen 5502 Krem. Vi valgte å bruke en smal rulle for lettest å komme til i alle krinker og kroker. Sluttresultatet ble et sett med stoler som er like anvendelige i hage som på terrasse og som ekstra stoler innendørs.

Fargekoordinert dekor

For å skape den perfekte feststemningen, samlet vi sammen alt fra gamle lysestaker og vaser til brukte flasker og godt brukte serviettringer. Alt, med god hjelpe fra Quick Bengalack, fikk nytt liv og fikk bli med på festen. Alt sammen ble spraylakkert i en og samme operasjon med Universal Spraymaling - også her i nyansen 5502 Krem, for den optimale harmonien på festbordet.

Bordkort og drikke i ett

Bordkort må til når festbordet skal dekkes. Her slo vi to fluer i en smekk, og skapte morsomme bordkort av brusbokser. Boksene fikk en vakker, ny stil i sort silkematt. Gjestenes navn skrev vi på med hvit tusj, og bordboks og drikke ble servert godt avkjølt.

Glitrende ballonger og matchende vimpler

For å sette en ekstra spiss på selskapet, gjenbrukte vi en godt brukt vimpelrekke fra Clas Ohlson, som ved en runde med Quick Bengalack Universal Spray er ny som gull. Og apropos gull: Matchende, hvite ballonger skaper litt ekstra stjernestøv etter at de fikk en touch av gull, fra Gull Metallic-spray fra Quick Bengalack Effekt. 

Startskudd for festsesongen

For oss er alt klappet og klart, bordet er lekkert dekket og det eneste som mangler er gjestene. Så håper vi du også lar deg inspirere til å starte festsesongen med et vakkert festbord i gjenbrukens ånd, og med masse magi fra Quick Bengalack spennende utvalg og muligheter - enten du skal samle venner og venners venner, ha barnebursdag, konfirmasjon eller sommerfest med gode kollegaer. Med Quick Bengalack får du hjelp til å sette farge på festen. God sommer.