Lyst på enkle hjemmeprosjekter og nye farger?

Trenger du noe å fylle dagene med, alene eller kanskje sammen med barna? Med Quick Bengalack kan du fargelegge tilværelsen gjennom gjenbruk og skape hverdagsmagi med enkle grep.

At vi står midt i en annerledes tid har gjort mye med oss. På den positive siden har det vært fritt fram for kreative ideer og fargerike krumspring. Det å finne på morsomme prosjekter som kan gjøre hverdagen litt mer innholdsrik, er blitt viktig for oss alle. Og alle har vi godt av å gjøre litt ekstra ut av omgivelsene. 

Da kan Quick Bengalack mangfoldige produkter være med å sette farge på tilværelsen.
Her er fem magiske forslag på hvordan du kan skape noe nytt - av noe gammelt. 

Gamle vaser har fått nytt liv med Quick Bengalack. Kähler-vase sprayet med Pastellgrå Blank. Liten vase i fargen Buzz. 

Gi Kähler-vasen nytt liv

Helt siden lanseringen i 2007 har Kählers stripete Omaggio-vase vært en hit for de interiørinteresserte. I disse dager lanseres en noe mer fargerik kolleksjon av denne klassikeren. Men hvorfor kjøpe nytt når du kan gi vasene du har et nytt liv? Om det er Kähler, eller hvilken som helst annen vase - bare formen er fin, kan litt maling gjøre den til stuebordets nye hovedattraksjon.

Vask vasene med Zalo, og la dem tørke. Spray så vasene med to strøk med den fargen du måtte ønske. Vi ville gjerne skape en følelse av glass, og valgte blanke og lyse farger for vårt lille prosjekt. Kähler-vasen fikk et vakkert redesign i Pastellgrå Blank, mens den lille ovale vasen gjenoppstod i den harmonerende fargen Buzz. Vakkert, ikke sant?

Silkematt magisk minikommode

Kreative sjeler har gjerne flere prosjekter på gang på én og samme tid. Det å holde orden på stort og smått krever god organisering. Dersom du har en gammel kommode som har sett bedre dager, eller et skap som med litt omsorg kan få et nytt liv, kan Quick Bengalack være akkurat det du trenger.

Vårt renoveringsprosjekt bestod av en smart, praktisk, men litt kjedelig minikommode, som ved hjelp av Quick Bengalack Universal Silkematt i fargen Dypt Vann ble et praktverk av et møbel. Her er det bare å velge og vrake i farger fra Quick Bengalacks varierte fargekart.  Quick Bengalack Universal kan nemlig blandes i alle mulige farger, slik at du får akkurat det uttrykket du er ute etter. 

Design ditt eget mobildeksel

Det å leke med farger kan gjøre noe med både humør og energi. Hva med å lage et lekkert egendesignet mobilcover ved hjelp av Quick Bengalacks magiske verden?

Dette prosjektet inkluderer en god dose søl, så det er smart å finne fram engangshansker, og rigge seg til utendørs. Du trenger i tillegg til hansker, et kar med vann, minst tre ulike farger med Quick Bengalack Universal Spray og et rent mobildeksel. Spray fargene du har valgt etter tur midt i karet med varmt vann. Deretter dypper du mobildekselet forsiktig ned i malingsfilmen som danner seg på vannflaten. Så legger du mobildekselet til å tørke. Og voila - så har du et superlekkert og egendesignet mobilcover det ikke finnes maken av. 

Treningsmotivasjon på sprayboks

Åpne treningssentre har vært en saga blott for mange i lang tid, og kanskje har du måttet finne fram gammelt utstyr for å få trent. Det å benytte treningsvekter på hjemmebane er en rutine vel verdt å ta vare på, men da fortjener utstyret kanskje å fremstå med litt verdighet. 

Det kan Quick Bengalack gjøre noe med i en fei.

Treningsvekt i fargen 150 Sort blank

Alt du trenger å gjøre er å vaske vektene med en sterk rens, gjerne Butinox Kraftvask. Deretter er det bare å male vektene i akkurat den fargen du måtte ønske. Quick Bengalack finnes i mange flotte farger du kan velge mellom. Her valgte vi en klassisk Sort blank, men bare fantasien setter grensene her. 

Alt kan få nytt liv med Quick Bengalack

Det som er så fint med kreativitet, er at den setter ingen grenser. Det samme kan vi si om Quick Bengalack fargerike verden. Det meste kan males eller spraymales. Om det er snakk om metall, hardplast eller tre, er det muligheter for fargerik fornøyelse. Det viktige er bare at det du skal gi nytt liv får en skikkelig god vask med Butinox Kraftvask, eventuelt Zalo dersom det er snakk om små objekter. Quick Bengalack Avfetting er perfekt for å rense gammel olje, stearin, klistremerker eller til og med skismøring. Her får du flere morsomme ideer på hva du kan gjenbruke ved hjelp av Quick Bengalack.

Har du et slitt og litt kjedelig terrassebord, vil det fremstå som nytt og lekkert etter en halvtimes jobbinnsats. Vi valgte å lakkere understellet i Marineblå Blank Universal Spray.

Hva med å gi malepenslene dine en fargerik oppgradering.  Malepensler av tre blir ofte misfarget og ser slitne ut. Mal dem i ønsket farge, så ser de fristende og innbydende ut igjen!

Hvorfor ikke lage fargekoder på strikkepinner? På den måten blir det enklere å finne rett størrelse for neste strikkeprosjekt. Og strikkepinner i tre kan være litt tråe å strikke med. Når de blir malt, blir de mye glattere og enklere å la tråden skli over.

Blyanter kan males for å se gladere ut.

Er du lei av at noen knabber mobilladeren din? Gi den en sprek farge så vet du hvilken som er din! Her er det viktige at du maskerer med tape, slik at det ikke kommer maling på de strømførende elementene.

Lag fargerik oppbevaring av bokser og esker du bruker for å holde rommet ryddig. En ny, lekker farge med Quick Bengalack løfter umiddelbart uttrykket og kan skape en ny dose energi. Quick Bengalack Effekt kommer i både gull, sølv, kobber og transparent sølv – for en ekstra effekt.

Vi har fargene som passer for deg

Om du har mest sans for en klassisk stil, eller om du liker å leke med mer trendy farger, Quick Bengalack har alt du trenger. Både Quick Bengalack Universal og Rett på rust kan nemlig blandes i alle farger du måtte ønske. 

Du kan også variere mellom en blank eller en silkematt finish. På den måten kan du skape spill og variasjon når du slipper kreativitet løs på omgivelsene. 

Gjenbruk er viktig for en grønnere verden. Bli med på å gjøre gull av dine gamle skatter.

  • Bordbein til terrazzobordet, vase på bordet, merking av strikkepinner: 131 Marineblå blank.
  • Telysestake og vase i vindu, lysestake på bordet: 5944 Buzz.
  • Minikommode: 5936 Dypt vann.
  • Saks og tupper på blyant: 5945 Hipt. Støpsel: 153 Sort silkematt
  • Vektskive til hjemmegym: Sort rett på rust.
  • Marmoreffekt: 170 Gull Metallic, 001 Hvit, 131 Marineblå, 5936 Dypt vann.
  • Lader og lås: 5502 Krem
  • Tak: Butinox 5979 Tåkedis
  • Vegger og sittebenk : 5917 Vårsnø