Lag lekker julepynt med gjenbruk

Butikkene bugner av julepynt i alle varianter, men hvorfor ikke spare både klode og lommebok ved å gjenbruke det du har fra før? Med Quick Bengalack kan du nemlig bidra til en grønnere jul.

Trender kommer og trender går. Nå er det ikke bare gull og glitter som skal pryde juletreet. I år skal det gjerne kombineres med mer stilrene innslag i sort og hvitt. Det å skulle kjøpe nytt for hver eneste jul har sin pris, både for miljø og for lommebok, og derfor heier vi på de som går for gjenbruk og enkel fornyelse. Med Quick Bengalacks fargerike kolleksjon finnes det mange muligheter.

Enkel kreativitet

Du trenger ikke være spesielt kunstnerisk anlagt for å skape magi med Quick Bengalack. Du kan med enkle grep forandre brukt til nytt. Kanskje får du tatt i bruk julepynten som ikke har vært fremme på lenge og gi det nytt liv, eller hente inn pynt fra naturen og skape dekorativ julepynt.

Adventstaken i ny drakt

Adventstiden er viktig for mange, så hvorfor ikke gi adventstaken du har brukt i årevis en ny æra? Før du går i gang med å fornye metall, er det smart å legge et godt grunnlag, slik at fargen sitter godt og holder lenge. Vi brukte Quick Bengalack Avfettingspray for å fjerne smuss og fett, og tørket godt av med en tørr klut. Deretter gjorde fargen 153 Sort Silkematt adventsstaken så god som ny, og et stilfullt tilskudd i vårt julehjem.

Lekker og gjenbrukt juletrepynt

Stramt og elegant - det var stilen vi gikk for da vi skulle dekorere årets juletre. Som utgangspunkt brukte vi det vi hadde fra før, og med hjelp fra Quick Bengalack Universal Spray i fargene 153 Sort Silkematt og 5502 Krem fikk fjorårets julepynt et helt nytt og matchende uttrykk. For å få en skimrende effekt på de sorte stjernene la vi Quick Bengalack Effekt Spray 260 Transparent Sølv over.

Hjerter og stjerner fikk nye farger og utgjorde en lekker kombinasjon - en rimelig, enkel og miljøvennlig fornyelse som bidro til både hygge og god samvittighet. 

Bring naturen inn

I miljøvernets navn er det også en stor trend å ta med mer av naturen inn. Da tenker vi ikke på selve juletreet, men kvister, strå, røtter og kongler for å lage lekker juledekor. Med hjelp av Quick Bengalack kan du sette en ekstra spiss på dekorasjonen. 

På våre vakre julekongler brukte vi fargen 001 Hvit Blank for å skape litt ekstra magi i julehjemmet. Disse konglene er superenkle og flotte dekorasjoner til juletreet, vinduet eller lysfatet.

En ekstra dose glam

Har du lyst til å piffe gjenbruken ekstra opp, kan du tilføre Quick Bengalack Effekt spray, for eksempel i fargen 260 Transparent Sølv. Denne kan fint brukes over alle av Quick Bengalacks farger og gir en lekker glittrende effekt. 

Lykke til og god gjenbruksjul!