DIY påskepynt – Gjenbruk det du har og lag dekorativ påskpynt!

Nå er det heldigvis ikke lenge til påske! Deilig! Det er knapt noen ting som er bedre enn å sitte i solveggen, lese litt krim og bare nyte livet? Men selv om det er digg å bare slappe av trenger du vel et par enkle påskeprosjekter for å pynte opp litt rundt deg?

Enkel kreativitet

Vi elsker å la kreativitet blomstre og har satt sammen noen superenkle prosjekter av ting du ellers kanskje ville gjemt bort eller kastet. Det meste kan gjenbrukes og ofte er kun litt spraymaling nok til å gi tingene nytt liv. 

Her har du noen superenkle prosjekter som garantert vil øke påskestemningen!

  1. Spraymal brukte påskeegg i farger som passer resten av interiøret
  2. Brukte hermetikkbokser blir til den lekreste påskepynt.
  3. En populær kulevase får en påske-makeover

1. Dekorative påskeegg

Barna får stadig vekk nye påskeegg så det hoper seg opp «brukte» påskeegg i boden. Ved hjelp av spraymaling kan disse forvandles til lekker dekor i farger som matcher interiøret. Påskepynt trenger ikke bare være gult. Her har vi sprayet noen gamle påskeegg med Quick Bengalack Spray i fargene 5969 Vintersand og 5962 Sølvgran. Så lekkert dette ble!

2. Gjenbruk av hermetikk blir den lekreste pynt

Kaster du hermetikkboksene når du lager middag? La de få nytt liv og bli til lekker pynt. Vi laget dekorativ påskepynt ved hjelp av spraymaling og en sjablong. Et tips er å slipe de skarpe kantene med sandpapir før de brukes videre. Med Quick Bengalack Spray i fargen 153 Sort Silkematt og Effekt Spray 170 Gull Metallic ble det lekker påskepynt utenom det vanlige. 

For å lage sjablongen tegnet vi på et kontaktpapir, klippet ut motivet og limet formen over den spraymalte boksen etter at den har fått tørket natten over. Med kontaktpapir sitter sjablongen bedre og formen holder seg uten søl under kanten du spraymaler figuren. I tillegg spraymalte vi en liten pompong i Gull Metallic som ble til halen og noen dekorative papp egg. 

3. Gult er lekkert og dekorativt

Den populære kulevasen som tidligere var rosa, har fått nytt liv med Quick Bengalack Spray i fargen 0948 Siv. En nydelig varm gulfarge som passer utmerket på bordet til påske. Her har vi pyntet med nydelige ranunkler og gåsunger. 


Hva er dine beste DIY prosjekter? Del de gjerne med oss på Instagram @quickbengalack #quickbengalack


Relaterte artikler