Gylne tips for sesongens festbord

Vil du sette ditt eget preg på festbordet når du inviterer til juleselskap og nyttårsfest? Med Quick Bengalack kan du enkelt lage gull av gamle ting, og skape magiske øyeblikk med gjenbruk, godt selskap og god mat.

Endelig er det tid for å samle venner, familie og kjære til sosiale sammenhenger og hyggelige lag. Å feire julehøytiden og inngangen til det nye året med de du liker best. Å ta en etterlengtet pause fra stress, mas og forpliktelser, og det å samles rundt et lekkert dekket festbord er noe vi alle bør unna oss. Med Quick Bengalack kan du sette ditt eget preg på høytidens feiring.

Vakker dekor med gjenbruk og Quick Bengalack

Når du først skal invitere til fest er det morsomt å kunne legge litt ekstra i dekorering av bordet, men det trenger absolutt ikke koste mye å imponere gjestene. Du kommer veldig langt med egen kreativitet og Quick Bengalacks fargerike produktserie. Her er det bare fantasien som setter grensene - finn frem det du måtte ha i skuffer og skap, kjeller eller loft. Kanskje kan du ta en tur på bruktbutikken og finne noe som kan få nytt liv i en ny farge eller med ny glans?

Nytt liv for tre, metall og hardplast

For med bruk av Quick Bengalack kan du enkelt fornye det meste av gamle, slitte ting, enten det er en lysestake i glass og messing, fotoramme i tre eller noen dekketallerkener i metall. Til vårt vakre festbord valgte vi å blande fargene 170 Gull Metallic for å skape metallisk magi. Sammen med den trendy 5926 Frappe og lekre 5502 Krem ble totalen elegant, harmonisk og luksuriøst.

Alt kan fornyes med Quick Bengalack

Vi startet med en solid dose gull, og med hjelp av 170 Gold Metallic fikk både slitte  dekketallerkener og gamle lysestaker nytt liv. For å skape kontraster på festbordet valgte vi å fornye lysestaker i andre former og høyder, sammen med en lampefot og noen retro fotorammer i samme valør i varme 5926 Frappe. Den rødbrune tonen står svært godt sammen med det gyldne metalliske i dekketallerkenene. Som siste touch fikk ytterligere et par lysestaker en oppfriskning med delikate 5502 Krem - så enkelt skapte vi det perfekte grunnlaget for et festdekket bord.

Harmoni eller kontrast

Med Quick Bengalack er mulighetene mange og varierte. Ikke bare kan du leke deg med ulike farger som enten harmonerer eller skaper stor kontrast, du kan også velge ulike glansgrader for å skape mer spenning i sluttresultatet. På vårt vakre festbord har vi kombinert Quick Bengalack Blank med den silkematte utgaven av produktet. De ulike uttrykkene er med på å gi mer spenning i sluttresultatet.

Grønt fokus med gjenbruk

Du har sikkert mer enn nok å bruke pengene på nå i juletiden, men det er ikke bare lommeboken som vil merke at du kutter ned på forbruket og reduserer på kjøp av nye ting. Gjenbruk er trendy og får et stadig større fokus hos det brede lag. Gi ditt bidrag til en bedre fremtid ved å gjenbruke det du allerede har. Med Quick Bengalack kan du fornye og forlenge brukstiden på alt av tre, metall og hardplast.